Målare

Söker du ett omväxlande arbete där du får användning för din breda erfarenhet? Vill du arbeta med planering och utförande av både yttre och inre underhåll av permanentbostäder och kulturbyggnader?

Som målare på Hargs Bruk blir du en del i arbetet med att vårda ett kulturarv. Hargs Bruk bildades redan 1668 och de flesta byggnader har sitt ursprung i 1700- och 1800-talen.  Vårt fastighetsinnehav  – bestående av totalt ca 500 byggnader – utgörs av permanentbostäder, fritidshus, ekonomibyggnader och ett stort antal kulturbyggnader.

Att arbeta som målare på Hargs Bruk innebär stor variation i arbetsuppgifterna. Det kräver att du har lätt för att  ta egna initiativ och att du också tar ansvar för att uppgifterna blir utförda.

Du kommer ofta att arbeta självständigt men även tillsammans med andra.

Vi förutsätter att du har både utbildning och erfarenhet inom måleri och att du kan arbeta i såväl moderna som äldre målningstekniker. Du måste också ha körkort för bil.

Vill du veta mer?

Kontakta fastighetsansvarig Michiel Smulders, tel 0173 – 887 77, som gärna besvarar dina frågor.

Vi behandlar ansökningarna löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan till oss snarast, dock senast den 14e mars, till Michiel.smulders@hargsbruk.se