Långudden

Långudden är en lantligt belägen stuga med sjötomt till sjön Hösjön. Stugan är från 1920-talet och byggdes med syftet av en jaktstuga till Landshövdingen av Stockholm.
Här erbjuds du en byggnad med ett plan och ett uthus med carport och vedbod.
Stugan genomgick en totalrenovering under 2017 och nu är den i ett otroligt fint skick med alla bekvämligheter som behövs i ett permanentboende.
Invändigt finns ett kök, badrum, vardagsrum samt tre sovrum.

Närhet till Burviks golfbana och badsjö utanför dörren. Ett underbart ställe för den som trivs nära till naturen. Stugan ligger strax utanför Knutby och ca 5 mil från Uppsala samt ca 9 mil från Stockholm.

ENTRÉ
Den inbjudande entrén med en vacker tapet ger en välkomnande och positiv känsla för den som kommer in i stugan. Besökaren stiger först in i en farstu för att sedan komma in i den större hallen där det finns goda avhängnings – och förvaringsmöjligheter.

KÖK
Köket är utrustat med skafferi, spis/ugn, diskho och skåp med 50-tals stil. Det finns även ett utrymme med plats för ett mindre bord samt en altandörr som leder till vattnet med den vackra utsikten det innebär. Kaklade väggar samt tapet i utrymmet vid altandörren.

ALLRUM
I det rymliga allrummet finns plats för både matplats och soffgrupp med TV. Den stora eldningsbara öppna spisen ger en hemtrevlig känsla och värme på svala höst- och vinterkvällar.

SOVRUM
I stugan finns tre sovrum varav ett har en dubbelsäng alternativt två enkelsängar. De är ljust målade med en varm känsla och alla rum har fönster och förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Det nyrenoverade badrummet har en dusch med fällbara duschdörrar, vattentoalett samt handfat och badrumsskåp med spegel. I detta utrymme finns även värmepumpen.

UTHUS
På tomten finns ett uthus med vedbod och garage. På den byggnaden sitter en automatisk lampa som tänds vid aktivitet under de mörkare tiderna på året.

HYRA
Hyran uppgår till 6600 kr/månad i kallhyra inklusive möbler.

Vid intresse vänligen fyll i detta formulär eller kontakta Simone  via mail simone.beck-friis@hargsbruk.se