Västra Ängstorp

Västra Ängstorp är en stuga som ligger inom kärnområdet Hargs Bruk.
Det finns möjlighet att bo 7 personer i torpet med självhushåll. Västra Ängstorp erbjuder en vacker miljö i skogen med närhet till både badplatser och fina hamnstäder.

Stugan är utrustad med 6 enkelsängar samt en bäddsoffa. Det finns två sovrum med 5 respektive 1 enkelsäng, bäddsoffan finns i sällskapsrummet. Stugan har rinnande vatten i kök och badrum och det finns eltoalett samt utomhusdusch på baksidan av stugan.
Köket är väl utrustat med redskap, spis samt kyl och frys.

I området finns ett 20-tal hyresgäster med den närmsta ca 300 meter bort. Här finns hundar, hästar, får och kor. Östersjöns skärgård med tillgång till båt finns inom 1,5 km bil- gång eller cykelfärd och den vackra bruksmiljön är utanför dörren.

Hargshamn är den närmsta byn och den ligger ca 6 km från stugan. I Hargshamn finns en badstrand, glasskiosk och en restaurang. Östhammar och Öregrund ligger 1 respektive 3 mil bort och där finns flera restauranger och båda städerna är vackra hamnstäder med mycket liv och rörelse på somrarna.

Vänligen kontakta Simone på simone.beck-friis@hargsbruk.se för frågor eller bokning. Ni kan även besöka airbnb för bokning och mer information, klicka på här för att komma till annonsen.

Framsidan   Kok

Matplats   Vardagsrum

Sovrum 2   Sovrum 1

Vardagsrum (3)

Utomhusdusch   Badrum (2)